تفاوت سیستم های اینترکام آنالوگ و دیجیتال

ساخت وبلاگ

تفاوت سیستم های اینترکام آنالوگ و دیجیتال در چیست؟ هدف از طراحی سیستم های اینترکام ایجاد ارتباط صوتی دوطرفه رایگان و مستقل از سیستم های مخابرات شهری بوده است و شما با توجه به شرایط زندگی و محیط کسب و کار خود می‌توانید از انواع سیستم های اینترکام صنعتی، بیمارستانی، استودیویی و مسکونی بهره مند شوید.

سیستم های اینترکام صمیم نیز به منظور تسهیل در ارتباطات استودیویی شما طراحی شده اند.به طور کلی هر چیزی که نام آنالوگ یا دیجیتال را با خود داشته باشد برای ما در ظاهر آشنا است، ولی این دو واژه در سیستم های انتقال صوت چه معنایی دارند که کیفیت آنها را متفاوت می‌کند؟

در مقاله “سیستم های اینترکام و مزیت‌های آن” به برخی از قابلیت های سیستم اینترکام دیجیتال اشاره شد. در این مقاله نیز به برخی از مهم ترین برتری های سیستم های دیجیتال نسبت به آنالوگ در مبحث انتقال صوت اشاره خواهد شد:

پروتکل های ارتباطی: سیستم های اینترکام آنالوگ با پروتکل های خاصی کار می‌کنند که منجر به ایجاد محدودیت هایی برای کاربران این سیستم ها می‌شوند. در این سیستم ها برای شناسایی پنل ها و نوع ارتباط آنها از سیستم کنترل مرکزی که محدودیت هایی در برنامه نویسی دارد استفاده می‌شود.

این سیستم در بسیاری از مواقع، افزودن پنل ارتباطی و تغییر شکل ارتباط را غیر ممکن کرده است، در نتیجه سیستم های اینترکام آنالوگ قابلیت اتصال به شبکه های WIFI و سایر شبکه های بی سیم را ندارند.

این در حالی است که در سیستم دیجیتال و مبتنی بر IP صمیم اینگونه محدودیت ها وجود ندارند. در کنار این مورد، طراحی و استفاده بسیار آسان از این سیستم ها را نیز باید در نظر گرفت که تنها با دانستن IP یک پنل کاربری می‌توان آنرا به سیستم اضافه کرد.

به طور کلی این سیستم ها بر اساس پروتکل های IP بنا شده اند. در سیستم های اینترکام مبتنی بر IP صمیم، یونیت های ارتباطی و پنل ها از طریق یک سوییچ با یکدیگردر ارتباط بوده و قابل رویت هستند. همچنین IP های منحصر به فرد آنها باعث رفع محدودیت های ارتباطی و عدم تأخیر در پخش صدا می‌شوند.

کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری:

در سیستم های آنالوگ، ارسال و دریافت صدا از طریق دو زوج سیم به هم تابیده انجام می‌شود. به طور کلی می‌توان گفت زوج سیم های به هم تابیده در بسیاری از موارد باعث افزایش هزینه و احتمال ایجاد نویز و تداخل می‌شوند. در سیستم های اینترکام مبتنی بر IP صمیم، صدایرفت و برگشت به صورت کدینگ های دیجیتال PCM , ITU/G.711 , ITU/G.722 قابل دسترس هستند.

که میزان ایجاد نویز را تا حد زیادی کاهش داده، باعث بهبود شاخص های صدایی مانند THD , S/N و Cross Talk شده و در نتیجه پهنای باند صدا را تا حد زیادی افزایش می‌دهد. بنابراین سیستم های اینترکام دیجیتال به مراتب مزایای بیشتری نسبت به سیستم های اینترکام آنالوگ دارند.

+ نوشته شده در دوشنبه چهارم اسفند ۱۳۹۹ ساعت 11:3 توسط میلاد ای تی  | 

آموزش طراحی سایت...
ما را در سایت آموزش طراحی سایت دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : webmaster724 بازدید : 77 تاريخ : دوشنبه 10 بهمن 1401 ساعت: 15:13